دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 آذر 1400 - 08:32
رایزن فرهنگی ایران در لبنان:

دغدغه اصلی امام موسی صدر مبارزه با رژیم سفاک صهیونیستی بود

رایزن فرهنگی ایران در لبنان با بیان اینکه امام موسی صدر خالق شعار «اسرائیل شر مطلق است» بود، گفت: دغدغه اصلی امام موسی صدر مبارزه با رژیم سفاک صهیونیستی بود.
کد خبر : 625676
عباس خامه یار رایزن فرهنگی ایران در لبنان



به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، عباس خامه یار در هم‌اندیشی به مناسبت سالگرد ربودن موسی صدر با عنوان «امام موسی صدر؛ پیشگام و معمار فرهنگ و الگوی مقاومت» گفت: امام موسی صدر یکی از برجسته‌ترین و موفق‌ترین الگوهای تأثیرگزار در تاریخ معاصر است. وی بنیان‌گذار مقاومتی (اسلامی) بود که به میراث ملی بدل شد؛ میراثی که یاد و خاطره شهدای استقلال را زنده نگاه داشت.


وی افزود: امام موسی صدر قدرت بالایی در تشخیص دوست و دشمن داشت و در کنار روشن بودن دیدگاه‌های مطرح‌شده، در زمینه ایجاد وحدت ملی بی‌نظیر عمل می‌کرد.


رایزن فرهنگی ایران در لبنان عنوان کرد: دغدغه اصلی وی مبارزه بی‌ملاحظه با رژیم سفاک صهیونیستی بود. او خالق شعار «اسرائیل شر مطلق است» بود؛ شعاری که پایه و اساس شکل‌گیری مقاومت در برابر اشغالگر و مخالفت با عادی‌سازی روابط بود و بر مبنای آن معادلات بازدارندگی در برابر رژیم صهیونیستی بنا نهاده شد.


خامه یار گفت: امام موسی صدر از رهاورد تأسیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان و فعال کردن گزینه مقاومت علیه اشغالگری در جنوب لبنان و کل منطقه به یاری مستضعفان شتافت و راه مبارزه برای نیل به اصول انسانی، عدالت و حق را نمایان کرد.


وی افزود: صدر راهبرد مقاومت را بنیان نهاد و نخستین کسی بود که با وجود امکانات اندک خواستار به دست گرفتن سلاح و مقاومت در برابر دشمن صهیونیستی شد. امام موسی صدر امید داشت جنوب لبنان به صخره‌ای مستحکم تبدیل تا توهمات، آرزوها و زیاده‌خواهی های اشغالگران صهیونیست با برخورد به آن متلاشی شود. این ایده‌ها سنگ بنای تأسیس مقاومت اسلامی بود. وی همچون امام خمینی (ره) به زوال رژیم غاصب صهیونیستی ایمان داشت.


رایزن فرهنگی کشورمان تأکید کرد: رویکرد امام موسی صدر در تأکید بر همزیستی مسالمت‌آمیز و وحدت میان طوایف، ادیان و مذاهب به یکی از ابعاد مهم و کلیدی مقاومت تبدیل شد. از نگاه وی تبعیض مذهبی و تعصبات دینی تنها در خدمت اهداف صهیونیسم و منافع اشغالگران قرار دارد، زیرا که تبعیض و تعصبات مذهبی قومی موجب ایجاد تفرقه و فتنه میان ملت‌ها می‌شود.


انتهای پیام/۴۰۳۳/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب